TESTY i Recenzje
CO MÓWIĄ O NAS EKSPERCI

Znając wartość naszych produktów postanowiliśmy zwrócić się z prośbą o przetestowanie naszych biureczek do profesjonalistów. Zapaleni gracze, dziennikarze technologiczni… Któż jak nie oni mogą powiedzieć co tak na prawdę jest ważne w biurku, przy którym spędzają znaczną część dnia. Oto kilka przykładów testów wykonanych na naszych Biurkach. Enjoy!

A tak cieszyliśmy się z Pierwszych Urodzin naszej firmy 😃

Nasze biurka
w wielkim świecie

I

Recencja techliptona

TechLipton – wielki pasjonat komputerów. Więcej! Zaryzykowałbym stwierdzenie, że urodził się z klawiaturą i myszką w ręce. Jak już nauczył się pisać i czytać (no dobrze, trochę później w pięknym okresie gimnazjalnym) związał się….
I

Recenzja InfoModa

InfoMode – ekspert League of Legends, oficialny partner Riot games. Zapalony gracz i miłośnik e-sportu. Tak mógłbym opisać Mateusza w dwóch zdaniach. Do testów wybrał model Challenger. Co o nim sądzi …
I

Recenzja unboxall'a

Unboxall – legenda polskiego Youtuba. Ponad 1,6 mln subskrypcji. Ekspert od recenzji unboxingów i testów, których nie przetrwało wiele przedmiotów. Jak poradzi sobie nasz model Challenger? Młotek, odkurzacz i szlifierka z takimi testami …
h

Recenzja serwisu Tabletowo

“Nie przypuszczałam, że będę “jarać się” biurkiem…”
Biurko. Blat i podtrzymujący go stelaż. Dwa elementy tworzące jedną całość. Zazwyczaj raczej nudną. Tymczasem okazuje się, że nawet tak prosta…
I

Recenzja - KonopSkyy

Konopskyy – polski Youtuber, który nagrywa informacje z całego świata. Gra też w Fortnite, na którym ma kod twórcy o nazwie jego kanału. Nazywa się Mikołaj i urodził się 1 września 2002r w Polsce. 

opinie Micota gaming store

4.8/5

Ocena konsumentów w google moja firma. Kliknij i sprawdź! 

5/5

Ocena konsumentów na naszym fanpage.
Kliknij i sprawdź!

Siepacz

“Pełen profesjonalizm od momentu wykonania po sama wysylke. Biurko niesamowicie funkcjonalne i bardzo stabilne . Używam przy naprawdę dość dużym obciążeniu i jestem bardzo miłe zaskoczony stabilnością konstrukcji . Daje 10/10 i polecam wszystkim bo chłopaki robią kawał dobrej roboty.”
MGStore
5.0
Based on 46 reviews
powered by Facebook
Jakub Mokras
Jakub Mokras
2020-09-08T17:38:14+0000
Właśnie doszło do mnie biurko 😉Jestem bardzo zadowolony z zakupu, niema się do czego przyczepić.Polecam... bardzo serdecznie biurka tej firmyread more
Daniel Dadacz
Daniel Dadacz
2020-09-01T17:37:54+0000
Chciałbym podzielić się opinią związaną z obsługą, zakupem oraz ogólnie tą firmą.1. Strona i zakupStrona... fajna i czytelna. Dość dużo informacji. Zakup banalnie prosty bez komplikacji.2. Realizacja zamówieniaBiurko zamówiłem w środę a otrzymałem w piątek a więc uważam że ekspres.3. PrzesyłkaMocno się zdziwiłem jak przyjechał kurier. Biurko było zapakowane w skrzynię:) tak dobrze czytacie - skrzynię, bardzo solidną i zabezpieczającą przed uszkodzeniami.4. MontażMontaż banalnie prosty ale przy mojej wielkości biurka warto mieć kogoś do pomocy - można też samodzielnie ale trzeba uważać.5. Ogólny wygląd i stabilność biurkaOcena 6 - biurko stabilne, dobrze polakierowane, nie posiadało żadnych uszkodzeń czy błędów lakierniczych.6. Kontakt ze sklepemUważam za wzorowy - dostępność, szybkość odpowiedzi, czas realizacji. Ogólnie bardzo polecam produkt a także ekipę tego sklepu. Jeszcze raz dziękuję za ekspresową realizację zamówienia bo bardzo zależało mi na szybkości.Tak trzymać.read more
Kacper Gawęda
Kacper Gawęda
2020-08-26T15:05:10+0000
Super wykonane biurka, nie ma co się zbytnio przyczepiać, fajne do grania jak i do innych rzeczy. Jak to producenci... mówią "najlepsze" mówię to samo.read more
Jakub Juskowiak
Jakub Juskowiak
2020-08-25T21:22:20+0000
Biurko bardzo stabilne, przy wielogodzinnym zasiadaniu i denerwowaniu się na współgraczy biurko ani drgnie. Ładnie... wygląda i wyróżnia się w pokoju. Oświetlenie oczywiście 1 klasa. Montaż prosty, jedyne co potrzeba to wkrętarka i chęci do złożenia Obsługa klienta nie ma sobie nic do zarzucenia, bardzo szybko odpisują na zadane im pytania. W przyszłości dorzucę zdjęcia po skompletowaniu stanowiska. Na ten moment bardzo polecam 😁read more
Artur Skoczyński
Artur Skoczyński
2020-08-14T06:34:07+0000
Świetnie wykonane biurko na wymiar, polecam chłopaków :)Stelaż stabilny, montaż prosty aczkolwiek wkrętarka... zalecana.Przesyłka świetnie zapakowana.Obsługa i szybkość kontaktu ze sklepem na wysokim poziomie.Polecam, zwłaszcza jeżeli potrzebujecie konkretnego wymiaru biurka jak w moim przypadku.Keep up the good work !read more
Marcin Adamczyk
Marcin Adamczyk
2020-07-28T13:47:14+0000
Cud miód biurko, idealne do pracy i po pracy. Elektryczna regulacja w wersji Prime bardzo przydatna do szybkiej zmiany... pozycji podczas korzystania z biurka, a sam blat świetnie wykonany, miły w dotyku i przyjemny dla oka. Ekipa MGStore bardzo pomocna i szybko odpisuje. 5/5!read more
Artur Solarski
Artur Solarski
2020-07-22T03:15:38+0000
Biureczko stabilne, ładnie wykonane, szybka wysyłka. Młody najbardziej zadowolony z ledów którymi robi... dyskoteke😂read more
Kordian Leśniak
Kordian Leśniak
2020-07-14T14:02:19+0000
Biurko starannie wykonane, mega stabilne, bardzo miła obsługa oraz szybki kontakt! Polecam w 100%
Franek Lasota
Franek Lasota
2020-07-13T12:19:27+0000
Chłopaki z MGStore są bardzo komunikatywni i da się z nimi wszystko łatwo dogadać. Polecam
Dominik Graczyk
Dominik Graczyk
2020-07-01T07:04:32+0000
Kontakt-10/10Wykonanie-10/10Rozwiązywanie problemów-10/10Nic więcej do szczęścia nie potrzeba biurko stoi... stabilnie nie kołysze się,montaż to jakieś 10 min nawet nie potrzeba wkrętarki,no i świetne oświetlenie polecam.read more
Tomek Cieciuch
Tomek Cieciuch
2020-06-09T21:26:54+0000
Obsługa klienta na najwyższym poziomie (także korzystajcie póki jeszcze nie robią masówki 🙂 ). Nie obyło się... bez przygód (obity róg w transporcie). Za rozpakowanie paczki i składanie zabrałem się około 21. Od razu po zauważeniu usterki wysłałem zdjęcia na msg i wyjaśniłem sytuację. Praktycznie od razu otrzymałem pomoc i instrukcje co dalej robić, a następnego dnia o 10 rano już był u mnie kurier aby odebrać felerny blat(szok! W innych firmach te procesy potrafią trwać tygodnie, a tu ledwo zdążyłem zapakować blat z powrotem)Co do samego biurka to jest jedno z najstabilniejszych przy jakich siedziałem. Nie ruszy się na milimetr. Bez wiertarko-wkrętarki nawet nie było możliwości wkręcenia wkrętów w blat. Pomimo przygód (nie z chłopaków winy) zdecydowanie polecam.read more
Kuba Tkaczyk
Kuba Tkaczyk
2020-06-08T11:56:14+0000
biurko świetne, stabilne Wsumie nwm co jeszcze napisać bo jest poprostu świetne jak za taka cenę szczerze polecam... lepszego nie znajdziecie na polskim rynku.Pozatym szybka wysyłka wszystko na wysokim standardzie,wchodzić i kupowaćread more
Radek Kubisz
Radek Kubisz
2020-05-15T15:36:36+0000
Cóż to i ja dołożę swoją cegiełkę aby chłopaki się Rozwijali 😀 No to tak : kontakt z klientem oceniam na 6 +... na 5 Dlaczego ? Ja napisalem i mija doslownie chwilka i chlopaki odpisuja rozwieja wszelkie watpliwosci odpowiedza na pytania doradzą.Kolejna sprawa jakie biurko zamówiłem itp itd : biurko,które zamówiłem to biurko gamingowe "Hunter" oczywiscie modernizowane na dlugosc 160 cm,i ode mnie szczerze tak : stelaż to jest tak mocny,ze no potrzeba by wiecej sily i cierpliwosci i jakiegos lepszego sprzetu zeby to w ogole przeciac a dzieki temu,ze stelaz jest mocny to trudno zlamac plyte wiorowa no krotko mowiac ktos serio musial by sie postarac.Teraz kolej na transport i pomoc chlopakow : coz ten kto zamawia biurko ten dostaje e-maila z informacjami co nalezy zrobic przy odbiorze biurka od kuriera ja oczywiscie czytalem ale no coz kurier przyjechal a karton byl lekko podarty obdarty w kilku miejscach mysle sobie no spoko moze sie zdarzyc ale niestety az takiego czegos sie nie spodziewalem no napisze wprost,port z gniazdkami wypadl po prostu srubki puscily podczas transportu a reszta bez zarzutu rogi blatu bardzo dobrze zabezpieczone ale no juz z wierzchu ok zostalo owiniete folia ale taka moja subiektywna podpowiedz to uzywane wiekszej ilosci folii to zabezpieczenia calego blatu tak na zas roznie to bywa. Teraz o pomocy apropo portu no coz,chlopaki pytali co i jak co sie stalo napisalem wtedy i wtedy,ze teraz i teraz skladam biurko no i poinstruowali jak naprawic ten wylamany z blatu port bylo to o wiele latwiejsze niz myslalem tak super 😀 . Nie wiem czy tak zawsze jest ale zamiast jednego pilota to dostalem 2 piloty do ledow oczywiscie ledy dzialaja super 😀 I jeszcze taka jedna sprawa no coz uchwytu na sluchawki nie bylo wytlumaczyli mi co i jak w sensie nie mieli uchwytow i mieli doslac jak dostana ten uchwyt a minal chyba tydzien i juz byl u mnie uchwyt 😀 Oczywiscie bez problemu dostalem na pismie ich zobowiazanie to wyslania mi tego uchwytu (przezorny zawsze ubezpieczony).Kilka slow na koniec hmm,blat mega fajny w dotyku,mega kontakt,mega ludzie o,ktorej sie nie napisze to odpisza 😀 Tylko kupowac polecam 😀 P.S. Zdjecia dodam jak bede mogl bo niestety z przyczyn losowych jak narazie nie moge dodac zdjec stanowiska 🙁 Pozdrawiam 🙂 😉 😀read more
Dorian Mucha
Dorian Mucha
2020-05-14T15:28:20+0000
Miła,szybka obsługa/pomoc. Szybka dostawa. Solidnie zabezpieczone biurko przed transportem i przede wszystkim... starannie wykonane. Ogólnie widać ,że chłopaki się starają i znają na fachu.Polecamread more
Ola Jafiszow
Ola Jafiszow
2020-05-13T18:43:30+0000
Biurko starannie wykonane, dobrze przemyślany projekt, miła obsługa oraz szybki kontakt! Polecam, nie będziecie... żałować 💙read more
Wiktoria Błach
Wiktoria Błach
2020-04-30T18:17:27+0000
Jak wszyscy to ja też wtrącę swoje trzy grosze i się wypowiem na temat biurek. 😄 Na samym początku chcę... zaznaczyć, że w wybieraniu biurek jestem totalnym laikiem i to było moje pierwsze biurko jakie zakupiłam w swoim życiu. Gdy po raz pierwszy napisałam do chłopaków otrzymałam natychmiastową fachową pomoc, aby właściwie dobrać biurko do moich potrzeb i oczekiwań. Po omówionych szczegółach (zamówione zostało biurko Phantom w wersji bez ledów, ale za to z uchwytem na słuchawki) dokonałam zakupów i z niecierpliwością czekałam, aż moje nowe cacko dojdzie do mnie jak najszybciej. Biurko w paczce zostało bardzo dobrze zabezpieczone, dzięki czemu nie uległo uszkodzeniu podczas transportu (wszyscy dobrze wiemy jak niektórzy kurierzy potrafią obchodzić się z paczkami 😒). Po szybkim rozpakowaniu przesyłki, montaż nóżek to była tylko formalność, a potem nastąpił moment, który kocha każdy gracz czyli cieszenie się z nowego biurka i użytkowanie go! 😃 Chcę gorąco podziękować chłopakom za fachową pomoc od samego początku, za szybki i świetny kontakt (zarówno w sprawach biznesowych jak i prywatnie). Z czystym sumieniem polecam każdemu ich biurka, bo naprawdę są warte swej ceny, a chłopakom pomaga to w dalszym rozwoju i motywuje do dalszego działania, co wiąże się z nowymi, jeszcze bardziej wypasionymi biurkami! ❤️❤️❤️read more
Mateu Sz
Mateu Sz
2020-04-27T17:08:51+0000
Oceniane przeze mnie biurko to biurko z blatem czarny połysk. Z perspektywy kilku miesięcy użytkowania chciałbym... się podzielić swoją opinią. Biurko jest bardzo urokliwe, zadowoli również fanów wielokolorowych lampek ledowych. Biurko stoi stabilnie, nie "chibocze" się na boki. co do samego blatu z czasem na wskutek eksploatacji potrafią pojawiać się prawie nie widoczne ryski widoczne jedynie przy włączonym silnym świetle pokojowym. gdy kilka razy trzeba na szybko wyjść z pokoju i polecą wam słuchawki na blat potrafią powstać także delikatne odpryski ale nie są one również jakieś wielkie i widoczne - trzeba na prawdę dobrze się przyjrzeć by je dostrzec. dodać należy że biurko należy w miarę często przecierać by zachowalo swoje walory estetyczne i piękny efekt lustra bo się najzwyczajniej w świecie tak jak wszystko kurzy. podsumowując biurko sprawdza się bardzo dobrze, jest wygodne mimo braku regulacji wysokości. myślę że stosunek jakości wykonania do ceny jest odpowiedni. biurko jest warte ceny i daje dużo frajdy ale trzeba też o nie odpowiednio zadbać by cieszyć się jego pełnym urokiem 🙂read more
Bartosz Bruhn
Bartosz Bruhn
2020-04-18T09:35:57+0000
Chciałbym się podzielić z wami informacja jak świetną robotę wykonali chłopacy. Blat jest wykonany bardzo... dokładnie i przyjechał zabezpieczony w „trumnie” oraz owinięty pianko trzy krotnie. Inne firmy używają gorszych materiałów do zrobienia biurka niż oni do zabezpieczenia, serio! Stelaż z regulowanymi nogami najlepszy jaki jest dostępny na rynku, bez żadnych kompromisów, sam kieruje się takim podejście dlatego zdecydowałem się zaufać chłopakom. Pasek led swieci intensywnie jest dołączony z pilotem zdalnym. Biurko ma co dźwignąć bo dwa 27 calowe monitory, komputer Sluzbowy oraz w pełni zwodowany komputer PC(powyżej 20 kg). Biurko jest mniej stabilne dopiero na 115 cm zaczyna lekko drgać w momencie wykonywania nie naturalnych ruchów, przy normalnej obsłudze jest ok. Z takim ciężarem i wysokością fizyki nie oszukamy. Polecam serdecznie chłopaków prace, sprostali moim wysokim wymaganiom, wiec nie mam się o co przyczepić. Idealny kontakt.read more
Tomasz Bicz
Tomasz Bicz
2020-04-18T06:53:03+0000
Zakupiłem biurko. Dobry stosunek jakości do ceny. Miła obsługa, szybka realizacja. Polecam.
Kacper Jabłoński
Kacper Jabłoński
2020-04-17T18:39:41+0000
Bardzo solidne biurko! Super wykonane oraz dobrze przygotowane do transportu 😄Również bardzo miły i szybki... kontakt z klientem 🔥Czego chcieć więcej? 🤔read more
Łukasz Michalak
Łukasz Michalak
2020-04-16T12:06:59+0000
Biurko wykonane na wysokim poziomie 💪 Sposób pakowania biurka nie pozwoli na jego uszkodzenie. Po prostu super... firma 😁read more
Maciek Kowalczyk
Maciek Kowalczyk
2020-04-09T08:54:15+0000
Wszystko dobrze. Jestem zadowolony z biurka. Polecam
Jakub Szóstak
Jakub Szóstak
2020-04-07T09:50:32+0000
Biurko narożne wykonane cudnie, szybka robota i wysyłka a kontakt zaje*****, polecam 😀
Adam Walda
Adam Walda
2020-04-03T20:06:33+0000
Naprawdę świetna firma MGS,bardzo fajny pomysł na wykonanie biurek.Jestem z tych chłopaków zadowolony,przy... pakowaniu mojej paczki wysłali mi ponad 294 zdjęcia jestem bardzo wdzięczny tej firmie.POLECAM🙂🙂read more
Iwona Hiżyk
Iwona Hiżyk
2020-04-03T17:47:50+0000
Biurko narożne w niestandardowym wymierze idealnie takie jak zamawialam. Miła i profesjonalna obsługa. Szybka... dostawa. Dzieki ❤️ i polecam serdecznie.read more
Piotr Janas
Piotr Janas
2020-04-02T12:41:30+0000
Polecam bardzo chłopaków, u mnie wylądowało biurko najbardziej standardowe i z czystym sumieniem mogę je wszystkim... polecić, szybka realizacja i odpowiednie zabezpieczenie towaru nic dodać nic ująć kozak polecam 😀read more
Arkadiusz Krystyan
Arkadiusz Krystyan
2020-04-01T15:39:52+0000
Świetny kontakt. Biurko zamawiane o niestandardowym wymiarze i bez problemów takie dostałem. Polecam.
Marcin Rajkowski
Marcin Rajkowski
2020-04-01T11:54:57+0000
Kontakt z chłopakami to czysta przyjemność po 5 minutach dogadaliśmy wszystko, wysyłka mimo "Koronawirusa" w... miarę szybko. Biurko solidne warte swojej ceny, nie żaden karton z marketu. Myślę, że posłuży na długo. Z całego serca polecam wam jako graczread more
Hubert Niewinowski
Hubert Niewinowski
2020-03-29T14:35:24+0000
obsługa klienta na topowym poziomie. jakość i wygląd biurek to cudo 10/10, każdy znajdzie coś dla siebie. bardzo... polecam 👍read more
Przemysław Mordusiewicz
Przemysław Mordusiewicz
2019-12-12T16:41:12+0000
Mega biurko, kontakt marzenie, szybka wysyłka. Jak biurka, to tylko u chłopaków. 😉
Jakub Pałka
Jakub Pałka
2019-11-28T14:01:50+0000
Mega biurko, mega kontakt, szybka wysyłka. Polecam chłopaków😁
Filip Walków
Filip Walków
2019-11-22T23:21:03+0000
Wspaniale wykonana robota, żadnych luzów biurko bardzo stabilne sam design superancki, zadbanie o własnego klienta,... ogólnie robota wykonana 10/10read more
Maciek Trypuć
Maciek Trypuć
2019-11-21T13:42:11+0000
Polecam biurko od chłopaków z teamu MGS! Świetnie wykonane biurko,design i przede wszystkim gra na tym biurku to... przyjemność!read more
Marek Paprocki
Marek Paprocki
2019-11-13T21:17:28+0000
Przesyłka przyjechała na czas świetne wykonanie. Polecam 🙂
Piotr Tynentka
Piotr Tynentka
2019-10-29T12:24:11+0000
Chłopaki zrobili mi biureczko pod wymiar z materiałów najlepszych na rynku. Jestem mega zadowolony i polecam... każdemu kto ceni sobie jakość i profesjonalizm. Mega wygodne i stabilne z grubym blatem.Ponad to biureczko zapakowane lvl pro. Rekomenduje ich w 100%read more
Jadowita Aga
Jadowita Aga
2019-10-26T13:51:17+0000
Ja i mój partner poznaliśmy się dzięki grze w necie. Jestśmy razem już trzy lata więc postanowiliśmy że biurko... również będzie nas łączyć. Biurko musiało więc być duże aby dwie osoby sie przy nim mieściły. Muszę powiedzieć , że chłopaki staneli na wysokośći adania i przygotowali nam biurko takie jakie sobie wymażyliśmy w kształcie nie dużej litery L. Jego wymiary to 2 merty długości , natomiast boki mają odpowiedniość 80cm i 60 cm gdyż ja gram na laptopie , a mój luby na stacjonarce . Jestem zmuszona powiedzieć , że chłopaki odwalili kawał bardzo solidnej roboty . Wykonali przepiękne biureczko które żekomo w tym kształcie i w tych wymiarach z automatyczną regulacją wysokości w wileu firmach powiedzieli nam że jest to nie wykonalne. Chłopaki jednak powiedzieli , że są tu po to aby takie problemy rozwiązywać i stworzyli oni coś co przyniosło nam dużo radości i satysfakcji. Jedynym problemem o którym jestem zmuszona wspomnieć była ogromna ilość wkretów użyta do skrecenia skrzyni w której przyjechało biurko. Panowie powinni dodać do zestawu wkrętarkę , gdyż ktoś tak jak my może jej nie posiadać , a wykrecanie ich zwykłym wkrętakiem było bardzo czasochłonne 😄😄read more
Mateusz Marusiak
Mateusz Marusiak
2019-10-26T09:40:59+0000
Chłopaki odwalaja kawał dobrej roboty. Sprzęt jest solidny, dokładnie wykonany, przyjemny w dotyku i dla ok. Przy... składaniu nie było ŻADNYCH problemów wszystko do siebie pasowało i tworzyło całość.Kilka slów apropo dostawy -blat biurka zapakowany w solidną skrzynie ze sklejki razem z nogami w twardym kartonie (wszystko po brzegi wypchane bombelkami i pianką tak ze nie bylo szans na uszkodzenie podczas transportu).Paczka szlaczaledwie 8 dni. Moim zdaniem warto kupić sprzęt od chłopaków a nie w jakiejś Ikei czy innym mrbliku bo robią to wszystko zpasją i największą precyzją i nie ma możliwości aby coś sie popsuło jezeli nie bedziemy chcieli tego arcydzieła samodzielnie zniszczyć... Jak dla mnie 11/10read more
Tobiasz Nogalski
Tobiasz Nogalski
2019-10-21T18:13:15+0000
Wszystko mi się podoba biórko kupię na pewno
Marcin Czajka
Marcin Czajka
2019-10-16T14:32:03+0000
Inne firmy powinny się uczyć od chłopaków podejścia do klienta. Tak trzymać panowie!
Piotr Białobrzeski
Piotr Białobrzeski
2019-09-06T12:03:57+0000
Podejście do klienta na bardzo wysokim poziomie. Wykonanie biurka oceniam bardzo dobrze. Nie wyobrażam sobie teraz... życia bez panelu prądowo/USB. Produkt przyszedł dobrze zabezpieczony foliami, kartonami i piankami. Mogę z czystym sumieniem polecić produkty MGS 🙂read more
Mateusz Koziarz
Mateusz Koziarz
2019-08-21T17:20:06+0000
Biurko na prawdę mega dobrej jakości, sama przyjemność użytkowania, kontakt błyskawiczny, na prawdę Polecam... gorąco biurko jak i FIRMĘ MGS !!read more
Mateusz Najder
Mateusz Najder
2019-08-14T20:25:55+0000
Mega jakość i precyzja wykonania biurka (o zabezpieczeniu podczas transportu nie muszę wspominać 🤩) Idealne pod... każdym względem, personalizowane logo nadaje mu charakteru przez co czujesz, że to biurko zostało stworzone właśnie dla Ciebie przez ludzi z ogromną pasją. Polecam i kibicuję w dalszym rozwoju 💪💪💪read more
Małgorzata Chołuj
Małgorzata Chołuj
2019-08-11T13:49:48+0000
Super biurka i mega miła ekipa polecam bardzo serdecznie 😉
Alan Ludera
Alan Ludera
2019-07-18T21:00:09+0000
Biurka MEGA, czysty ideał, jakość wykonania 10/10. Oby tak dalej 🙂
Maciej Mućk
Maciej Mućk
2019-07-16T12:42:55+0000
Biureczka na miarę twoich oczekiwań. Chłopaki robią mega robotę!
Martyna Knapik
Martyna Knapik
2019-07-02T14:07:50+0000
Świetne biurka. Widać, że wykonane z pasją i dbałością o najmniejszy detal 🙂 śmiało mogę polecić każdemu... ❤️read more
Next Reviews

Poniżej znajdziecie opinie oraz zdjęcia stanowisk gamingowych klientów MicotaGamingStore. Każda wiadomość od Was jest dla nas nieoceniona i daje nam niesamowitego kopniaka energii do dalszego działania i walczenia o najwyższą jakość naszych produktów. Dlatego robimy co w naszej mocy, aby każdy z naszych klientów poczuł się wyjątkowo i z użyciem naszych biureczek stworzył swoje idealne, wymarzone stanowisko gracza. Do każdego zamówienia dołączamy list z prośbą o krótką opinię na temat biurka, niektóre z nich są naprawdę krótkie, ale szczere ? Oto kilka z nich, a wkrótce pojawią się następne ?

Piotr

Podejście do klienta na bardzo wysokim poziomie. Wykonanie biurka oceniam bardzo dobrze. Nie wyobrażam sobie teraz życia bez panelu prądowo/USB. Produkt przyszedł dobrze zabezpieczony foliami, kartonami i piankami. Mogę z czystym sumieniem polecić produkty MGS

Kreska

Chciałbym podzielić się opinią związaną z obsługą, zakupem oraz ogólnie tą firmą.
1. Strona i zakup
Strona fajna i czytelna. Dość dużo informacji. Zakup banalnie prosty bez komplikacji.
2. Realizacja zamówienia
Biurko zamówiłem w środę a otrzymałem w piątek a więc uważam że ekspres.
3. Przesyłka
Mocno się zdziwiłem jak przyjechał kurier. Biurko było zapakowane w skrzynię:) tak dobrze czytacie – skrzynię, bardzo solidną i zabezpieczającą przed uszkodzeniami.
4. Montaż
Montaż banalnie prosty ale przy mojej wielkości biurka warto mieć kogoś do pomocy – można też samodzielnie ale trzeba uważać.
5. Ogólny wygląd i stabilność biurka
Ocena 6 – biurko stabilne, dobrze polakierowane, nie posiadało żadnych uszkodzeń czy błędów lakierniczych.
6. Kontakt ze sklepem
Uważam za wzorowy – dostępność, szybkość odpowiedzi, czas realizacji.

Ogólnie bardzo polecam produkt a także ekipę tego sklepu. Jeszcze raz dziękuję za ekspresową realizację zamówienia bo bardzo zależało mi na szybkości.
Tak trzymać.

Bartek

Chciałbym się podzielić z wami informacja jak świetną robotę wykonali chłopacy. Blat jest wykonany bardzo dokładnie i przyjechał zabezpieczony w „trumnie” oraz owinięty pianko trzy krotnie. Inne firmy używają gorszych materiałów do zrobienia biurka niż oni do zabezpieczenia, serio! Stelaż z regulowanymi nogami najlepszy jaki jest dostępny na rynku, bez żadnych kompromisów, sam kieruje się takim podejście dlatego zdecydowałem się zaufać chłopakom. Pasek led swieci intensywnie jest dołączony z pilotem zdalnym. Biurko ma co dźwignąć bo dwa 27 calowe monitory, komputer Sluzbowy oraz w pełni zwodowany komputer PC(powyżej 20 kg). Biurko jest mniej stabilne dopiero na 115 cm zaczyna lekko drgać w momencie wykonywania nie naturalnych ruchów, przy normalnej obsłudze jest ok. Z takim ciężarem i wysokością fizyki nie oszukamy. Polecam serdecznie chłopaków prace, sprostali moim wysokim wymaganiom, wiec nie mam się o co przyczepić. Idealny kontakt.

Opinie mgstore

I wiele, wiele więcej znajdziesz na naszym fanpageu 😎

Profesjonalne
Biurka Gamingowe